BESTILL VÅR

SOMMERPAKKE

OG FÅ

GRATIS DEKKHOTELL

Våre tjenester

Vi tilbyr bilvask, bilpleie, dekkservice og dekkhotell i Stord for å holde kjøretøyet ditt i topp stand. Kontakt oss i dag, eller bestill time online for din neste behandling!

Bilvask

Vår ekspertise innen bilvask sikrer grundig og skånsom rengjøring. Et bredt utvalg av kvalitetsprodukter sørger for at bilen din blir ren og fin!

Bilpleie

Polering sørger for å gi bilens lakk glans, og samtidig få tatt bort riper og skjolder i lakken. Vi har det beste utstyret.

Lakkforsegling

Lakkbeskyttelsen er en keramisk behandling med ekstrem holdbarhet. Etter behandling vil vanndråper skli av lakken i bevegelse, og smuss får vanskeligere for å feste seg.

Interiør Rens

Rens av bil betyr at tepper, vinduer, seter, dashboard og andre deler av bilens indre blir renset grundig.

Dekkservice

Profesjonell dekkskifttjeneste for optimal ytelse og sikkerhet gjennom sesongene. Kvalitetsdekk og ekspertomsorg for kjøretøyet ditt.

Dekkhotell

Trygg og praktisk lagring for dine sesongdekk med vedlikeholdstjenester for lang levetid og optimal ytelse.

VI ER HER FOR DEG!

Vi gleder oss til å hjelpe deg, og håper du tar kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine bilpleiebehov og dekkservice

Beskytte

Din investering

Platinum-systemet tilbyr et vitenskapelig testet, beskyttende belegg som overgår alt annet som er tilgjengelig på markedet. Eksklusivt for bilforhandlere – det holder bilene dine nyere ut lenger. Platina gir høyglans, UV-beskyttelse, holdbarhet og virvelmotstand, alt med 5 års garanti.

ULTRA HOLDBAR

Platinum er den høytytende løsningen for bilen din, drevet av keramisk beleggseksperter Gtechniq. Platinum lakkbeskyttelse er dekket av en 5-års garanti.

MOTSTAND MOT SWIRLS

Nøkkelen til langvarig glansbevaring er motstand mot swirls. Hovedårsaken til forringelse av glans er oppbygging av mikroskrammer når bilen din vaskes. Platinum tilbyr klasseledende slitestyrke.

INTENS GLANS

Platinum lakkbeskyttelse er formulert for å være 100% optisk klar. Som et resultat gir det en dyp og rik høyglans finish.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på bilpleie og dekkservice på Stord.

Ønsker du et tilbud på en av våre tjenester, kan du fylle ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg.

Adresse

Ringveien 7, 5412 Stord

Epost:

post@megavask.no

Telefon:

48914268