Megavask dekkhotell - mer enn bare lagring!

Priser for dekkhotell inkl hjulskift, lagring og vask pr sesong:

kr. 795,- Dekkhotell personbil

kr. 995,- Dekkhotell SUV

kr. 795,- Dekkhotell firmakunde

Sjekk inn dekkene dine på Dekkhotell.

Da blir dekkene skiftet, vasket, pleiet og oppbevart til neste sesong. Vi løser alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring. Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold. Vi vasker både dekk og felger, slik at de holder seg bedre under lagring. Kontroll av dekk og felger inngår selvfølgelig når du benytter deg av vårt dekkhotell. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong og gir deg beskjed hvis det skulle være noe du trenger å vite.

Vask:

Vask av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre og forlenger dekkets levetid. -Vi sørger for grundig rengjøring i en av markedets beste vaskemaskiner før lagring.

Oppbevaring:

-Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med våres dekkhotell slipper du tunge løft og frigjør lagringsplass.

Timebestilling:

Ønsker du time for hjulskift så bestiller du det enkelt her hvis du har eller ønsker dekkhotell hos oss. Hvis du ikke har/ønsker dekkhotell så kan du komme på drop-inn eller ringe oss på tlf 48914268, alle som har dekkhotell hos oss er prioritert under sesong i forhold til de som ikke benytter seg av dekkhotell.

Kontroll:

Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.

Kontakt oss

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på bilpleie på Stord. Ønsker du et tilbud på en av våre tjenester, kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg.

Adresse

Ringveien 7, 5412 Stord

Epost:

post@megavask.no

Telefon:

48914268